Skip links

Ddadi Café07/10

Gevestigd in een historisch paviljoen is het een centraal middelpunt van de wijk geworden, eigenlijk een verlenging van je huiskamer. Wat je hier altijd kan verwachten is de hele dag door heerlijke verse koffie, variatie in ­huisgemaakte taarten en zoeternijen. Bij Ddadi proef je de echte mediterrane keuken maar ook smaken uit andere delen van de wereld. Denk aan Arabisch ontbijt of smörrebröd, een traditioneel Deens ­lunchgerecht.

Cliënt

Ddadi Café

Services

Social Media, Concept & Strategy

“If you have a kitchen, you’re a cook.”

Ddadi geniet lokale bekendheid, maar wil diezelfde bekendheid ook graag doortrekken naar Instagram. Deze kerstactie was dé manier om hun Instagram een boost te geven, met natuurlijk uiteindelijk als doel: bereik creëren en meerdere bezoekers verwelkomen!

Tijd voor een oplossing!

De customer journey was ingericht om bereik te creëren. Een lokale Instagram-campagne gericht op look-a-like-doelgroepen rondom Ddadi-vestigingen werd met behulp van Facebook samengesteld. Dit vloeide over in een engagement-campagne waar je je voorkeur kon geven voor de zoete of hartige box. Als slotstuk: een conversiegerichte campagne voor zoveel mogelijk reserveringen van Verrassend Makkelijk Boxen die op verschillende locaties afgehaald kon worden.

Kleur en karakter

Het coole en uitzonderlijk informatieve karakter van Ddadi vormde een belangrijk onderdeel tijdens het ontwerpproces van de content en contentkalender. De brand personality moest namelijk doorvertaald worden in de juiste kleurstelling naar de Instagram feed toe van Ddadi. De levendige kleuren van wereldse gerechten én de organische elementen van het concept gaven sturing aan designkeuzes. Tot slot klommen we de pan in: met duidelijke merkwaarden en een manifest zonder houdbaarheidsdatum kan Ddadi online de belangrijkste boodschap blijven verkondigen. Nu en in de toekomst.

Samen het beste uit je merk halen?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Open chat
Hulp nodig?
Welkom bij Eye4Media! 🚀
Hi 👋🏻
Hoe kunnen wij je helpen?
Explore
Drag